Recep Kılınç Kimdir?

Herkese merhaba,

Öncelikle sayfamı ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Uzun zamandır hazırlamayı düşündüğüm blog yazılarıma öncelikle kendimi tanıtarak yapmak istedim. Daha sonraki blog yazılarım sektörel bilgi ve piyasa koşullarıyla alakalı olacak.

1988 yılında Almanya’da doğdum ve orta öğretim hayatımı orda tamamladım. 2004 de Türkiye’ye kesin dönüş yapıp Bahçelievler Anadolu Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesinde Almanca Öğretmenlik programından mezun oldum. İleri seviyede Almanca ve orta seviyede İngilizceye hakimim. Seyahat, fotoğrafçılık, snowboard, futbol oynamak ve spor yapmak başlıca ilgi alanlarıma giriyor.

Gayrimenkul kariyerime 2012 yılında yerel bir emlak firmasında başlayıp 2013 yılından bu yana RE/MAX Oluşum çatısı altında sürdürmekteyim. İşimde uzman, saygın ve dürüst bir emlak danışmanı olarak müşterilerimin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyorum.

Gayrimenkul sektöründeki tecrübem ve bilgimle müşterilerime her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışıyorum. Bana danışan müşterilerimin her biri için özel çözümler üretiyor, müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tutuyorum. Kendimi sürekli olarak geliştiriyor ve yeniliklere açık olduğum için, müşterilerime her zaman en güncel bilgileri ve trendleri sunuyorum.

Siz değerli müşterilerime sunduğum hizmetler arasında, satılık veya kiralık gayrimenkul portföylerinin sunumu, değerlendirilmesi, pazarlanması ve satış veya kiralama sürecinin yönetimi yer alıyor. Ayrıca, müşterilerime gayrimenkul yatırımları konusunda danışmanlık hizmetleri de veriyorum.

Başarımın sırrı, sizlere samimi bir yaklaşım sergilemek ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak. Gayrimenkul sektöründe güvenilir bir danışman arıyorsanız, size en iyi hizmeti sunmak için hazır bekliyorum. Benimle iletişime geçerek, gayrimenkul konusunda her türlü sorunuz için destek alabilirsiniz.

Ayrıca Youtube, Instagram, Facebook ve LinkedIN gibi sosyal medyada ‘emlakbyrcpklnc’ hesaplarımı takip edebilirsiniz.

 

Sevgi ve saygılarımla,

Recep Kılınç

Recep Kılınç

Herkese Merhaba! Öncelikle sayfamı ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Adım Recep Kılınç ve 1988 Almanya doğumluyum. İlk ve ortaöğretimi Almanya da tamamladım. Lise ve üniversite hayatım İstanbul da geçti. 2011 den beri gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyorum. Ağırlıklı olarak konut ve hafif ticari mülklerle ilgileniyorum ve ayrıca arsa, plaza/plaza katları, fabrika ve üretim alanları ilgi alanıma giriyor. Sizlerle çalışmaktan memnuniyet duyarım ve bir telefon kadar yakınım.

İletişim

Nasıl yardımcı olabilirim?